Bowlingen Dendermonde - Hartvriendenkring Klein Brabant

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Bowlingen Dendermonde

Fotos > 2015
Albert en François Janssens, Pierre en Jordi Croes scoorden om ter best en streden zij aan zij. Hadden deze vrienden reeds vooraf stiekem getraind??
Zijn het dan toch technische knepen of schuilt het geheim in die oh zo zware bollen??
Zolang het spel duurde bleef alle commentaar achterwege, niks werd prijsgegeven.
In baan 9 had François VS de bovenhand terwijl in baan 8 Marie-José de mannen aftroefde en het omgekeerde in baan 7 waar Louis VC veruit de baas bleef over zijn vrouwenteam. De koffiepauze bracht voor de ene een dipje, voor de andere een remonte maar de gevestigde waarden bleven op hoog niveau acteren zodat uiteindelijk Albert Janssens deze keer met de "Duveltrofee" gelauwerd werd. Een verdienstelijke Pierre Croes werd tweede, Jordi derde al had ik bij de start mijn pronostiek hoog op hem ingezet.
Tijd nu om onze trouwe volgers te vergezellen en van een pannenkoekske of broodje te genieten vooraleer de terugtocht aan te vatten.
Deze keer koos François den overkant van 't water en ging het over Grembergen, Moerzeke en Kastel waar we in het gekende "Vissershof" bij Miel met de champagnebar nog even een terrasje meepikten en alles afgestemd hadden op de veerboot van half zeven, overzet met ontscheping te Mariekerke.
Een mooie dag, fijn gezelschap van alle hartvrienden en veel beweging in al onze spieren, wat kunnen we nog meer wensen? De kramp van morgen in schouder, rug of pols zal ons niet
ontmoedigen om 't nog ne keer over te doen. Tot op de volgende samenkomst.

Jeannine / Alfons

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu