Info en Ontspanning - Hartvriendenkring Klein Brabant

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Info en Ontspanning

Fotos > 2015
Lap, de zaal zit al vol, ik denk dat wij volgende keer voor de deur gaan kamperen. Niet gemakkelijk van nog vier man bij elkaar te zetten als men niet aansluitend gaat zitten. Onze vraag is dat men consequent aansluitend plaatsneemt aan beide zijde van de tafel dan is het niet knippen en plakken en blijft het voor iedereen plezant.
Guy, ik weet het, het is goed bedoeld maar moet ge op een ontspanningsnamiddag, iedereen eraan herinneren dat ons gewrichten pijn doen omdat we oud en versleten zijn? Dat voelen we elke dag, dat we scheef aan ’t groeien zijn en krom lopen. Er dan ook nog bijzeggen dat er geen omkeer mogelijk is. Guy, dat was niet plezant zulle.
Dat werkt niet ontspannend, als iedereen zijn problemen op tafel legt, het enige sprankeltje hoop dat ge ons geeft is het feit dat we de evolutie kunnen vertragen door te bewegen en als dat ook niet meer helpt zijn er nog de wisselstukken in Titanium? Gelukkig zijn wij allen optimist en blijft men als hartvriend, wandelen, fietsen en dansen, voor de ene al wat vlotter dan voor……….wie weet.
Het was aangekondigd maar toch verraste het ons dat er zoveel mogelijkheden bestonden om te besparen, ge kunt het U niet voorstellen wat we al heel ons leven verkwist hebben, begod alles kan gerecycleerd worden, vanaf nu zullen wij twee keer nadenken vooraleer er iets in de zak van spullenhulp verdwijnt, surtoe kousen, panty’s en mouwen van pullovers kunnen onze gewrichten met artrose deze winter beschermen.
Goedkope knie verwarmer, handschoenen en haarnetjes, ge moet er maar opkomen, goed gelachen met die zakken vol ideeën.
Om even op adem te komen was de pauze met koffie en gebak zeer welkom
Maar wie dacht dat we het gehad hadden, kon opkijken naar de wonderen van een zelfgemaakte elixir, Louis kreeg een lepel toegediend en stond direct klaar voor nog een. Wonderbaarlijk tegen de artrose, ons zuinige Marie, niet meer zo piep danste na het nuttigen van een halve fles gezwind de franche-kankan, dat recept is goud waard.
In het naar huis gaan waren wij ons eigen recept al aan ’t samenstellen, weg met die artrose
Wij bedank Guy voor de pijnlijke uitleg, “Zuinige Marie voor de veelvuldige tips om het leven goedkoper te maken en de hartvriendenkring voor de gezelligheid

Groetjes van Viviane & Jean Pierre

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu