Jaarfeest Kloosterheide - Hartvriendenkring Klein Brabant

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Jaarfeest Kloosterheide

Fotos > 2016
Jaarlijks ledenfeest - 20 februari 2016

Een dag om te feesten, de regen die zachtjes tegen de ruiten aantikt en de gezelligheid binnenshuis steekt schril af tegen de koude winterse neerslag buitenaf. Dat onze leden met circa 82 nog graag present geven ondervonden we al bij het aanvangsuur. De nieuwsberichten van 13h net gepasseerd en de eerste feestelingen melden zich aan in de goed verwarmde zaal terwijl het personeel van traiteur Kurt nog druk bezig was de tafels te dekken. Geen probleem, efkes temporiseren en vlug voor 'tgordijn een "ontmoetingscentrum" organiseren met Louis VC en Alfons. Stipt twee uur lieten we de stoppen van de Cava dan maar knallen en konden we genieten van een uitgebreide receptie aan tafel met meer dan voldoende lekkere gevarieerde hapjes. Met de achtergrondmuziek van onze DJ en de vriendelijke bediening van onze zwart/witte "chippendales" waren we direct op kruissnelheid. Waarnemend voorzitter Guy Van der Herten vond de tijd rijp om even te onderbreken en een woordje uitleg te verstrekken omtrent de actuele werking en organisatie van onze Hartvriendenkring te verduidelijken. Uiteraard stonden we ook even stil bij de gedwongen afwezigheid van erevoorzitter Louis en familie met de wensen voor een spoedig herstel. Ons feestmenu, mooi op papier ge├źnt door Albert, was fel genoeg gevuld en hoe konden we beter aanvangen dan met een lekker kopje soep met
ballekes. Terwijl de smaakpapillen niets tekort kwamen, de glazen regelmatig bijgeschonken, konden we verder bijpraten en kennismaken met nieuw lid Herman en CCT collega's. Na het dessert en de koffie moesten we eerst toch nog even uitblazen of de beentjes insmeren vooraleer op aanraden van onze "Guy" de aanwezige bestuursleden de openingsdans mochten inzetten op de tonen van Sinatra's "Strangers in the night". De speleman op 't dak en met de ambiance in de tent waren we vertrokken voor 't vervolg van de dansavond waarbij we onze geliefde nummertjes vooraf mochten bezorgen.
Dat de fysieke paraatheid bij de ene al wat beter is dan de andere werd snel opgemerkt door onze "jury" die Irene Rochtus en Paula De Keersmaeker de medaille "dancing queens" van dezen avond toekenden. Sorry we konden jullie niet volgen en moesten ons dan maar beperken tot nen "tragen" waggelend op een vierkante meter. Beloofd we gaan er aan werken voor volgend jaar. En zo eindigde dan rond de klok van tien deze toch wel gezellige feestnamiddag waarop we in bestuurskring gerekend hadden. De volgende weken zijn er onze wandelingen en fietstochten om dat "wintervet" wat weg te werken. Hier ook rekenen we op jullie allemaal om ons te vergezellen.
Bedankt iedereen en tot bij een volgende gelegenheid.

Alfons/Jeannine.

 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu