Wandelen in Wintam - Hartvriendenkring Klein Brabant

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wandelen in Wintam

Fotos > 2016
De wandeling doen we voor het eerst op een donderdag, even onwennig hé en nieuwsgierig of er veel wandelaars zullen komen. Dat viel mee want we starten met 17 en dat is zo'n beetje een normaal aantal de laatste tijd.
De zon was van de partij, na al die regen en wind van de laatste weken en maanden deed het deugd om in ' t zonneke te wandelen. Eugeen en Emiel hadden de wandeling uitgestippeld langs smalle en brede wegjes, maar door al die regen heeft Eugeen toch nog een paar keer met de fiets gaan kijken of die paadjes nog wel begaanbaar waren, neen dus, veel te veel modder. Ze hebben het parkoers dan maar veranderd en harde wegen opgezocht.
We zijn vertrokken via de E. de Blockstraat en hebben onze weg vervolgd naar Eikevliet. Mooi dorp toch. Via de oevers van de Vliet zijn we aan het Zeekanaal gekomen. Het was daar ook aangenaam om te wandelen want langs het water is er gewoonlijk nogal veel wind. Nu niksje en we kregen het allemaal te warm, maar niet geklaagd hé de warmte was welkom.
Zo zijn we in Café “Den Hul” aangekomen waar nog vijf hartvrienden ons begroeten. De traditionele pannenkoeken, koffie thee en andere dranken werden goed gesmaakt. Na nog een kwartierke stappen en we kwamen terug op de parking van de Kerk.
Het was de laatste wandeling van de winter, het was zeer aangenaam en de gidsen hebben hun beste beentje voorgezet. De groetjes en tot een volgende activiteit.
Jef en Joske

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu